рязане-и-пробиване-на-стоманобетон-„биовет”-–-гр-пещера
рязане-и-пробиване-на-стоманобетон-„биовет”-–-гр-пещера

Рязане и пробиване на стоманобетон - „БИОВЕТ” – гр.Пещера

Избрана

Обект:    „БИОВЕТ” – гр.Пещера

Вид дейност:  Рязане и пробиване на стоманобетон (2013год.)

 Фирма „ИМАК” притежава специализирана хидравлична техника с водно охлаждане за рязане на стоманобетон. Машината използва високоякостни диамантени ножове и без проблем реже дори и тежко армиран стомнабетон с дебелина до 60см.Режещото тяло се анкерира на релса на стени или под  и позволява да се режат хоризонтални или вертикални повърхности.    Задвижването се предава хидравлично  от главния модул на машината към режещото тяло и се управлява дистанционно. Нашите работни екипи са висококвалифицирани с богат опит при изпълнението на всякакви видове рязане.

 Изрязаната повърхност е равна и не са необходими дейности за допълнително изравняване. С машината за хидравлично рязане на стоманобетон могат да се изработват:

Контролни фуги;Дилатационни фуги;Отвори свързани с технологични процеси при производството;Стълбищни и вентиалционни отвори;Допълнителни отовори за прозорци и врати при промяна на предназначението на сградата;Възможно е премахването на ненужни стоманобетонни елементи – фундаменти, подпорни стени, фасадни панели и др. 

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ДЕЙНОСТИ НА : http://imakood.com

Последно променена вСряда, 15 Юни 2016 09:38
(0 гласа)
Прочетена 16135 пъти