рязане-и-пробиване-на-стоманобетон-„мол-пловдив”,-„мол-галерия”-гр-стара-загора,-„мол-софия”-–-магазини-“h-m”
рязане-и-пробиване-на-стоманобетон-„мол-пловдив”,-„мол-галерия”-гр-стара-загора,-„мол-софия”-–-магазини-“h-m”

Рязане и пробиване на стоманобетон - „МОЛ Пловдив”, „МОЛ Галерия”-гр.Стара Загора, „МОЛ София” – магазини “H&M”

Избрана

Обекти: „МОЛ Пловдив”, „МОЛ Галерия”-гр.Стара Загора, „МОЛ София” – магазини “H&M”

Вид дейност:  Рязане и пробиване на стоманобетон (2012год.)

 

Фирма „ИМАК” притежава специализирана хидравлична техника с водно охлаждане за рязане на стоманобетон. Машината използва високоякостни диамантени ножове и без проблем реже дори и тежко армиран стомнабетон с дебелина до 60см.Режещото тяло се анкерира на релса на стени или под  и позволява да се режат хоризонтални или вертикални повърхности.    Задвижването се предава хидравлично  от главния модул на машината към режещото тяло и се управлява дистанционно. Нашите работни екипи са висококвалифицирани с богат опит при изпълнението на всякакви видове рязане.

 

Изрязаната повърхност е равна и не са необходими дейности за допълнително изравняване. С машината за хидравлично рязане на стоманобетон могат да се изработват:

Контролни фуги;Дилатационни фуги;Отвори свързани с технологични процеси при производството;Стълбищни и вентиалционни отвори;Допълнителни отовори за прозорци и врати при промяна на предназначението на сградата;Възможно е премахването на ненужни стоманобетонни елементи – фундаменти, подпорни стени, фасадни панели и др. 

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ДРУГИТЕ НАШИ ДЕЙНОСТИ НА : http://imakood.com

Последно променена вСряда, 15 Юни 2016 09:38
(0 гласа)
Прочетена 14730 пъти